Champions League-voorronde: Feyenoord live op radio en tv

voetbalDe return van Feyenoord in de derde voorronde van de UEFA Champions League tegen Besiktas is vanavond live te volgen bij de NOS op Nederland 3 en NOS.nl. 

Op Radio 1 zijn flitsen te horen van het treffen in het Atatürk Stadion in Istanbul. Radio Rijnmond zendt de wedstrijd wel live en integraal uit. De aftrap in de Turkse stad is om 19.30 uur (Nederlandse tijd).

 

De voorbeschouwing is vanaf 19.20 uur te zien op Nederland 3 en NOS.nl. De presentatie is in handen van Jack van Gelder het commentaar op televisie en Internet is in handen van Jeroen Elshoff. Tijdens de reguliere programmering van de nieuwszender Radio 1 zijn er flitsen te horen van de wedstrijd Besiktas – Feyenoord. Deze flitsen worden verzorgd door Ronald van der Geer.

Wel integraal op Radio Rijnmond
De regionale omroep Radio Rijnmond zendt de wedstrijd tussen Besiktas en Feyenoord wel live en integraal uit op de radio. Het commentaar tijdens de wedstrijd is hoogstwaarschijnlijk in handen van van Jan Dirk Stouten en Dennis van Eersel. Radio Rijnmond is in een groot gedeelte van Zuid-Holland te ontvangen via de ether op 93.4 MHz. Daarnaast is Radio Rijnmond landelijk te ontvangen via een groot aantal digitale aanbieders en wereldwijd via Internet.

Feyenoord moet in Turkije een 1-2 achterstand goed maken tegen Besiktas. In de eventuele volgende ronde wacht de Rotterdamse equipe dan een confrontatie met topteams als Arsenal, FC Porto, Zenit Sint-Petersburg, Bayer Leverkusen of Napoli.