Rick van Velthuysen gaat van start in de nacht op NPO Radio 2

Komende nacht is Rick van Velthuysen voor het eerst te horen op NPO Radio 2. Hij gaat voor omroep PowNed het programma ‘RickvanV doet 2’. Dit programma is elke werknacht te horen tussen 2.00 en 4.00 uur. In eerste instantie was het de bedoeling dat het programma in januari 2019 van start zou gaan. De start is nu vervroegd naar november.

Breed toegankelijk

Met ‘RickvanV doet 2’ bedient Van Velthuysen de late luisteraars op NPO Radio 2 met een breed toegankelijk programma. Van humor tot onderhoudende gesprekken met uiteenlopende studiogasten, van muziek tot inbelgesprekjes met luisteraars.

“Open en eerlijke radio”

Van Velthuysen: “Het wordt open en eerlijke radio. Geen gesprekken met meel in de mond, maar gewoon zaken durven benoemen zoals ze zijn. Scherp en natuurlijk met ruimte voor een lach. Daarmee ademt het PowNed. Ik heb er ongelooflijk veel zin in!

Sidekick

Vanaf januari zal Van Velthuysen versterking krijgen in zijn radioprogramma. Sidekick en goede bekende Erik-Jan Rosendahl zal dan ook aan het programma gaan meewerken. Van Velthuysen werkte eerder succesvol met Erik-Jan Rosendahl voor het radioprogramma MiddenInDeNachtRick (Radio 538) en later het radioprogramma MogguhRick (Radio Veronica). Rosendahl was daarin verantwoordelijk voor o.a. jingles, spelletjes en reed als razende reporter door het land om vanaf locatie verslag te doen.

Traffic Radio

Tot vrijdag was Rick van Velthuysen actief voor de online radiozender Traffic Radio. Hier presenteerde hij het ochtendprogramma Traffic Radio Live.

Sociale media:

View this post on Instagram

Vannacht begint mijn nieuwe avontuur bij NPO Radio 2 op "the good old" FM, dat ik landelijk op 31 december 2016 -even voor 20u- had verlaten. De eerst volgende 3 maanden heb ik even geen fader meer aangeraakt. Iedereen heeft toch recht op z'n momentje met zelfmedelijden, daarna volgt bij mij toch weer de zelfreflectie en in mei sprak ik met Traffic Radio om online radio meer op de kaart te gaan zetten. Als in een warm bad stapte ik begin juni 2017 in een avontuur dat uiteindelijk 22 maanden duurde en waar ik vol overgave mijn digitale weg zocht en weer nieuwe luistervriendjes maakte. Afgelopen vrijdag moest ik tijdtechnisch gedwongen afscheid nemen van een groep radiovrienden, die ik veel dank verschuldigd ben. Mede dankzij hen ben ik in "radioshape" gebleven en ga ik nu afgetraind naar NPO Radio 2. Dank je wel lieve Traffic Radio-vrienden.

A post shared by Rick van Velthuysen (@rickvanvnl) on

Video:

Tags voor dit artikel