Rico Rijk stopt met ochtendshow op Fresh FM Aruba

DJ Rico Rijk stopt met zijn ochtendshow op de commerciële Nederlandstalige radiozender Fresh FM op Aruba.Rijk zegt zijn ochtendprogramma niet meer te kunnen combineren met zijn andere werkzaamheden.

Fresh FM Aruba

Fresh FM is het Nederlands radiostation op Aruba met Nederlandse DJ’s, internationale hits uit de jaren 80 – 90 – 00’s & NU en actueel nieuws. De radiozender is in 2014 van start gegaan en zendt uit vanuit de hoofdstad Oranjestad. De commerciële radiozender is te ontvangen via de ether op Aruba op 104.3 MHz en via Internet. Naast Rico Rijk zijn ook de DJ’s Angela Tiemens (Angela’s Happy Hour), Kasper Kooij (Casa Kooij), Marc de Roo (Marc’s Muziek Café) en Rene Huizinga (Met Huizinga naar Huis) actief op de radiozender.

Rico Rijk

Rico Rijk is geen onbekende DJ op het Caribische eiland: hij was eerder presentator van een Nederlandstalig programma op zusterstation Cool FM. Sinds 2014 is Rijk actief voor Fresh FM. Hij is daar naast presentator van het ochtendprogramma ook stationmanager. De DJ heeft nu besloten te stoppen met zijn ochtendshow op werkdagen.

“Respect voor zijn keuze”

“We vinden het jammer dat hij afscheid neemt, maar hebben alle begrip voor zijn keuze”, aldus de radiozender op haar Facebook-pagina. Zijn laatste reguliere uitzending zal zijn op donderdag 14 april aanstaande. Rico Rijk blijft wel te horen op zaterdag op Fresh FM met zijn weekendshow. De weekendshow is elke zaterdag tussen 10 – 12 uur te horen op de commerciële radiozender.

Meer informatie via: http://www.facebook.com/fresharuba/

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.