Rico Verhoeven in actie tijdens Glory 46 live op Ziggo Sport Totaal

Vandaag staat de kickbokswedstrijd tussen Rico Verhoeven en Antonio Silva op het programma tijdens Glory 46. Glor y 46 wordt live uitgezonden door Ziggo Sport Totaal.

China

Glory 46 vindt plaats in Guangzhou (China) en is vanwege het tijdverschil vanaf 12.00 uur te zien op de Nederlandse televisie. In tegenstelling tot eerdere Glory-evenementen zal Glory 46 niet worden uitgezonden op Ziggo Sport maar alleen op kanaal Extra 1 van Ziggo Sport Totaal.

Verhoeven

De Nederlander Rico Verhoeven vocht afgelopen mei zijn laatste partij op GLORY 41 in de Brabanthallen in Den Bosch. Toen versloeg hij Ismael Lazaar in 5 ronden. Vandaag staat hij in de ring tegen de Braziliaan Antonio ‘Bigfoot’ Silva. Het is voor de 37-jarige Silva zijn eerste kickbokswedstrijd. Hij staat bekend om wat hij gepresteerd heeft in de Mixed Martial Arts (MMA), hoewel de Braziliaan de laatste vijf gevechten verloor. Silva nam vorig jaar afscheid van de UFC, de grootste organisatie binnen MMA. Nu komt hij in actie voor Glory.

Ziggo Sport Totaal

Glory 46 is vanmiddag live te volgen op betaalzender Ziggo Sport Totaal. Het evenement wordt vanaf 12.00 uur uitgezonden op het kanaal Extra 1. Het zogenaamde main-event waarin onder andere Rico Verhoeven in actie komt begint om 15.00 uur. Het evenement is ook live te volgen op Internet met een zogenaamde UFC Fight Pass.

Hoogtepunten

Op sportzender Ziggo Sport zijn vannacht vanaf 0.00 uur de hoogtepunten te zien van Glory 46. Deze sportzender is te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie op kanaal 14.

Sociale media:

Video: