Rob van Someren maakt nieuw zondagavondprogramma op Radio 10

Rob van Someren begint nieuw zondagavondprogramma op Radio 10: De Nacht Wacht Dit bericht de radiozender in een persbericht.

Weekend

Vanaf 13 oktober is Rob van Someren ook in het weekend te horen bij Radio 10. De dj gaat op zondagavond het nieuwe programma ‘De Nacht Wacht’ presenteren. Drie uur lang geeft hij luisteraars het ultieme zondagavondgevoel met ‘easy’ hits van onder andere Michael Bublé, Adele, Robbie Williams en Sade.

Relaxte start van de week

De Radio 10-dj zal zorgen voor een relaxte start van een nieuwe week. Daarmee laat hij een andere kant van zichzelf zien dan in het populaire middagprogramma ‘Somertijd’, waarbij het altijd lachen is in de avondspits. ‘De Nacht Wacht’ is vanaf 13 oktober iedere zondagavond van 21.00 tot 00.00 uur te horen bij Radio 10.

“Genieten”

Rob van Someren, dj Radio 10: ”Ik verheug me nu al op de eerste uitzending! Heerlijk om iedere zondagavond alleen maar relaxte muziek te draaien. Gewoon, als je klaar bent met tv kijken, Radio 10 aan en genieten, want op zondagavond weet je één ding zeker, De Nacht Wacht!”

‘De Nacht Wacht’ is vanaf 13 oktober iedere zondagavond van 21.00 uur tot 00.00 uur te horen bij Radio 10.

Tags voor dit artikel