Robin Leféber krijgt programma op Grand Prix Radio

DJ Robin Leféber is vanaf maandag elke dag tussen 16.00 – 18.00 uur te horen op de online radiozender Grand Prix Radio. Hij versterkt daarmee het dagprogramma met Adam Curry in de ochtend en Luc van Rooij in de uren voor hem in de middag.

Robin Leféber begon eind 2003 als producer bij Radio 538 en maakte daar sinds oktober 2008 programma’s in de nacht en weekenden. In de zomer van 2014 verhuisde hij naar SLAM!, hij elke werkdag is te horen tussen 12 en 16 uur.

“Blij met de komst van Robin”

Olav Mol van Grand Prix Radio over de komst van Robin: ‘Ik ben erg blij met de komst van Robin. Opnieuw kiest een ervaren radio-dj om zijn autosport-passie te combineren met radiowerkzaamheden bij Grand Prix Radio. Robin heeft naast zijn liefde voor onze Danceable Hits & Classics, ook de kennis en betrokkenheid om onze autosportfans aan te spreken met zijn middagshow’.

“De koprol van Jos Verstappen’s Benetton-Ford in 1994 waren de eerste tv-beelden die ik ooit live zag van een Formule 1 race, een jaar later begon mijn radio carriére.  Dat nu bij Grand Prix Radio mijn twee grootste liefdes samenkomen is natuurlijk fantastisch. Ik heb er zin in”, aldus Leféber.

Grand Prix Radio

Grand Prix Radio zendt 24 uur per dag uit via Internet en kent een programmering die bestaat uit de DJ’s Adam Curry, Luc van Rooij, Alexander Stevens, Lucas Degen, Noud van Sommeren, Danny Elberse en vanaf maandag aangevuld met Robin Leféber. Op de radiozender hoor je elk kwartier Olav Mol met het laatste nieuws over de Formule 1. Daarnaast doen diverse reporters regelmatig verslag op de radiozender. Op zaterdagavond tussen 22.00 – 00.00 is Olav Mol te horen met Hed Kandi Live. Grand Prix Radio is te beluisteren via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.