Roulette FM in digitale pakket Ziggo

Roulette FMRoulette FM, de publieke streekomroep voor De Bilt, Bilthoven, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading, en Westbroek, is sinds deze week opgenomen in het digitale radiopakket van kabelaar Ziggo.

De radio uitzendingen zijn te beluisteren via kanaal 783 van het digitale radiopakket van de kabelaar Ziggo in de gemeenten De Bilt, Utrecht, Maarssen, Breukelen, De Ronde Venen, Woerden, Montfoort, Ouderkerk, Bergambacht, Schoonhoven, Lopik, Montfoort, Vianen, Culemborg, Houten en Nieuwegein.

De televisie van de lokale omroep die uitzendt onder de naam Regio TV De Bilt, is al enige tijd in genoemde gemeenten opgenomen in het digitale pakket en is te ontvangen via kanaal 45. Als achtergrondgeluid geeft zij het radiosignaal van Roulette FM door.

“De omroep timmert de laatste tijd flink aan de weg na een technische inhaalslag. Zo is de apparatuur en uitzendsoftware gemoderniseerd en heeft de omroep een mobiele radiostudio tot haar beschikking gekregen. Met deze studio was de omroep afgelopen jaar bij alle belangrijke evenementen in de gemeente met live-uitzendingen aanwezig. Onlangs organiseerde de omroep een inloopdag voor vrijwilligers die druk werd bezocht. Creatieve no-nonsense vrijwilligers met concrete, duidelijke, haalbare en uitvoerbare plannen zijn welkom”, aldus de omroep.