RTL 7 gooit programmering om na Nederlandse dartssuccessen

rtl7RTL 7 heeft de programmering voor vanavond, morgen en overmorgen omgegooid naar aanleiding van de Nederlandse successen op de Grand Slam of Darts. Aan dit prestigieuze toernooi, waarop de spelers van de beide wereldbonden (PDC en BDO) de degens kruisen , doen onze landgenoten Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Christian Kist en Wesley Harms mee. Alle vier hebben ze de poulfase overleefd en Van Gerwen wist gisteravond in de tweede speelronde zelfs dartslegende Phil ‘The Power’ Taylor in een spectaculair duel te verslaan. Vanavond komen Kist, Van Barneveld en Harms in de tweede ronde in actie, waarbij de laatste twee tegen elkaar uitkomen. RTL 7 zendt deze wedstrijden vanaf 22.00 uur, aansluitend op voetbaltalkshow ‘Voetbal International’, uit. Hierdoor vervalt de film ‘Fast Times At Ridgemont High’.

Morgen zijn de kwartfinales met in elk geval Van Gerwen, misschien Kist en op zeker nog een Nederlander, de winnaar van Van Barneveld – Harms, vanaf 20.10 uur bij RTL 7 te zien (in plaats van de ‘CSI’-avond). De halve finales en de finale wordt zondag vanaf 22.00 uur uitgezonden, aansluitend op de Formule 1 GP van Amerika (Austin). Hierdoor vervalt de film ‘Deepstar Six’.

Marcel Maijer en Co Stompé presenteren de uitzendingen. Het commentaar bij de wedstrijden komt van Jacques Nieuwlaat. Online worden de wedstrijden ook live gestreamed via www.rtl7darts.nl.

Uitzending: RTL 7
-Vrijdag 16 november tussen 22.00 en 00.00 uur
-Zaterdag 17 november tussen 20.10 en 00.00 uur
-Zondag 18 november tussen 22.00 en 00.00 uur