RTL 7 verlengt uitzendrechten PDC-darts

RTL 7 heeft met de PDC de rechten voor de dartsuitzendingen met drie jaar verlengd. Dit bericht RTL7 vandaag in een persbericht.

De PDC is de voornaamste dartsorganisatie ter wereld waarbij de meest aansprekende darters zijn aangesloten, zoals Raymond van Barneveld, Phil Taylor en Michael van Gerwen. Met de PDC verzekert RTL 7 zich van het hele jaar door van dartstoernooien met topdeelnemers en een verschillende insteek, aldus RTL7 in het persbericht.

Marco Louwerens, programmadirecteur RTL 7: “Darts heeft bij RTL 7 een herstart op de Nederlandse tv gekregen. De toernooien hebben een prominente plaats in onze programmering en worden veelal live uitgezonden. De kijker weet het goed te vinden en natuurlijk ook dankzij de prestaties van Van Gerwen en Van Barneveld uitstekend te waarderen. Uiteraard gaan we daarom graag verder met dit succesvolle huwelijk tussen de dartssport en de enige echte mannenzender van Nederland.”

Vanavond brengt RTL 7 WK Darts om 20.00 uur. Van Gerwen speelt dan de halve finale, hij neemt het op tegen Adrian Lewis uit Engeland.