RTL en ALLsportsradio komen met RTL 7 Darts Radio

Tijdens het PDC WK Darts dat de komende weken plaatsvindt staat niet alleen RTL 7 in het teken van het darts maar ook de radiozender RTL 7 Darts Radio. Het wereldkampioenschap darts wordt tot en met 2 januari in Alexandra Palace in Londen gehouden. Onder andere de Nederlanders Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort zijn actief tijdens dit toernooi.

“Unieke uitkomst

“Voor iedereen die tijdens dit groteske evenement moet werken, op de koffie bij de schoonfamilie moet of kerstinkopen gaat doen, biedt dé mannenzender van Nederland een unieke uitkomst. Vanaf 15 december gaat RTL 7 namelijk live met RTL 7 Darts Radio.”, aldus RTL Nederland in een persbericht. De radiozender is een samenwerking tussen RTL en ALLsportsradio.

WK Darts

Via de online radiozender is het WK Darts helemaal te volgen. Niet alleen alle wedstrijden van het WK (zowel middag- als avondsessies), maar ook de analyses vanuit de studio en de interviews die Arjan van der Giessen afneemt, zijn te horen. Daarnaast is er extra aandacht voor de wedstrijden waar een Nederlander aan deelneemt.

“Muziek voor mannen”

Buiten de wedstrijden om is er onafgebroken muziek voor mannen met elk heel uur een nieuwsblok en het weer. Elke dag om 13.00 uur en om 19.00 uur is de ‘players playlist’ te beluisteren, met daarin de favoriete muziek van diverse darters en het team van presentatoren, commentatoren en analisten van RTL 7. Het digitale radiostation is 24/7 te beluisteren via rtl7darts.nl, diverse radioapps en via een directe livestream.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.