RTL Telekids 24/7 brengt Nationale Opblijfavond tijdens oudejaarsavond

RTL Telekids 24/7 brengt vanavond, oudejaarsavond, de Nationale Opblijfavond op televisie. De programmering is speciaal gericht op kinderen die willen opblijven tijdens deze avond.

Kids

De zender biedt als enige kinderzender een avondprogrammering speciaal voor kids. ‘De Nationale Opblijfavond’ wordt uitgezonden op het themakanaal RTL Telekids 24/7 bij onder andere KPN iTV, Telfort, XS4all, Glashart, Ziggo, Tele2, Kabel Noord, Solcon, Online.nl, CanalDigitaal en Caiway.

Voor iedereen te zien

Het kanaal wordt speciaal opengesteld voor klanten van deze distributeurs, zodat kijkers, ook als RTL Telekids 24/7 niet in hun pakket zit, gratis kunnen kijken.

Presentatie

Wardo Wonder presenteert samen met zijn wonderkonijn Wally en de kok Alfonso het programma. Tientallen gasten komen langs in Wardo’s Wonder School. De hilariteit en magie in de Wonder School wordt afgewisseld met de meest populaire tv-series van RTL Telekids: van Ernst en Bobbie en Brandweerman Sam tot de eigenwijze Tashi en de nieuwe Telekids-heldin Wissper.

Kijken

Voor de gelegenheid is de zender RTL Telekids 24/7, die normaal alleen te ontvangen is met een extra digitaal pakket, wordt bij diverse aanbieders deze avond zonder meerkosten aangeboden.

De zender is vanavond te zien bij KPN iTV, Telfort, XS4All, Glashart, Ziggo, Tele2, Kabel Noord, Solcon, Delta Zeeland en Online.nl in het digitale basispakket.

Bij aanbieder Caiway wordt de zender aangeboden in het etalagekanaal. Bij CanalDigitaal is de Nationale Opblijfavond te ontvangen via het basispakket door abonnees die hun interactieve box hebben aangesloten.

Meer informatie via de website van de televisiezender.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.