RTL Telekids komt weer met ‘Nationale Opblijfavond’ op oudejaarsavond

Voor alweer de vijfde keer op rij houdt RTL Telekids 24/7 kinderen moeiteloos wakker op oudejaarsavond met ‘De Nationale Opblijfavond’. De televisiezender is voor de gelegenheid ook te zien in het basispakket van diverse digitale televisie-aanbieders. RTL Telekids 24/7 is een digitaal themakanaal van RTL Nederland gericht op kinderen.

Superfeest

Presentatoren Pauline Luth en Ruben Dingemans maken er vanavond, zondag 31 december, een superfeest van, zodat wakker blijven om het nieuwe jaar in te luiden een eitje wordt. “Met de appelflappen en oliebollen op tafel en de televisie aan vliegt de avond voorbij en kan iedereen van het prachtige vuurwerk genieten.“, aldus RTL Nederland.

Door heel Nederland

Ruben en Pauline rijden op Oudejaarsavond door heel Nederland om bij kinderen thuis, de gekste, leukste en meest lachwekkendste Oudejaarsavond-opdrachten te doen. Van mummificeren tot oliebollen-contest, van zang en dansopdrachten tot quizspelletjes. Het zou dus zomaar kunnen dat zij ook voor jouw deur staan om een spel te spelen…! Tijdens deze hilarische avond tellen ze natuurlijk af naar 2018.

Kijken

Telekids 24/7 is gratis te zien bij KPN iTV, Telfort, XS4All, Glashart, Ziggo, Tele2, Kabel Noord, Solcon, Delta Zeeland en Online.nl. Bij Caiway is de Nationale Opblijfavond te zien via het etalagekanaal, bij CanalDigitaal is de Nationale Opblijfavond te ontvangen via het basispakket door abonnees die hun interactieve box hebben aangesloten.

Kabelaar Ziggo zet RTL Telekids 24/7 (kanaal 312) open voor al haar televisie abonnees met een digitale ontvanger. Bij de kabelaar is de zender ook te zien in HD-kwaliteit.