RTL7 komt ook dit jaar weer met RTL7 Darts Radio

Ook dit jaar zal er tijdens het wereldkampioenschap darts een speciale radiozender te horen zijn: RTL7 Darts Radio.

WK

Het WK darts van dartsbond PDC wordt vanaf donderdag 13 december tot en met maandag 1 januari 2019 gehouden in ‘Ally Pally’ te London. Ook dit jaar doen er weer diverse Nederlanders mee zoals natuurlijk Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Maar ook darters als Vincent van der Voort, Jan Dekker, Benito van de Pas en Jelle Klaasen doen mee. In totaal zullen er 13 landgenoten aan de oche verschijnen.

RTL7 Darts Radio

RTL7 zal het toernooi live uitzenden op televisie vanaf donderdag 13 december aanstaande. Het toernooi zal echter niet alleen op televisie te volgen zijn maar ook weer via RTL7 Darts Radio. Het is voor het derde jaar dat RTL7 Darts Radio is te horen. Wegens succes keert dit pop-up internetradiostation ook dit jaar weer terug. De radiozender is vanaf 10 december aanstaande weer te beluisteren.

Live

Via het digitale radiostation zijn alle wedstrijden van het WK Darts te live volgen, maar ook de analyses vanuit de studio en de interviews die Arjan van der Giessen afneemt in Engeland. Buiten de wedstrijden om is er onafgebroken muziek voor mannen met elk heel uur een nieuwsblok.

Luisteren

RTL7 Darts Radio is vanaf maandag december te horen via de website van RTL7darts. Vanaf donderdag 13 december gaat het toernooi van start op televisie en is live te volgen op RTL7 en dus RTL7 Darts Radio mee.