RTL 7 komt met televisie voor ‘stoere jongens’ in de ochtend: B.O.Z.

Vanaf 16 april gaat het gloednieuwe jongensblok B.O.Z. van start bij RTL 7. Het blok ‘Boys Op Zeven’ is elke dag te zien tussen 6.30 en 9.00 uur op RTL 7.

Stoere Jongens

“Elke ochtend tussen 06.30 en 09.00 uur kunnen stoere jongens van acht jaar en ouder én hun vaders zich storten op avontuurlijke programma’s, waarbij de kernwaarden: actie, avontuur, humor, techniek en ontdekken centraal staan.”, aldus RTL Nederland in een persbericht.

“Meer voor jongens”

Waar RTL 7 de slogan ‘meer voor mannen’ hanteert voor zijn programma’s, gebruikt B.O.Z. de pay-off ‘meer voor jongens’. Olaf Swinarski, manager van RTL Licensing en RTL Telekids, het team dat het jongensblok onder zijn hoede heeft, licht de komst van B.O.Z. toe: ‘Bij RTL Telekids merkten we dat er steeds meer behoefte ontstond om speciaal voor jongens bedoelde programma’s uit te zenden, tijdens een jongensblok. In nauwe samenwerking met RTL 7 hebben we daar nu een aantal uitzenduren ingericht waarmee we jongens én hun vaders trakteren op actie, avontuur en humor.

Boys Op Zeven

B.O.Z. zendt onder andere de actieseries Lego Ninjago, Monster Jam, Power Rangers Dino Charge en Transformers: Robots in Disguise uit. Ook komt B.O.Z. met Galileo JR. De jongere, maar net zo nieuwsgierige, versie van het dagelijkse populair-wetenschappelijke programma Galileo (RTL 5), waarin spectaculaire experimenten en antwoorden op de bizarste vragen wordt gegeven.

Vanaf 16 april is B.O.Z. elke dag te zien tussen 6.30 en 9.00 uur op RTL 7. Meer informatie via: http://rtl.nl/boz

Tags voor dit artikel

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.