RTV NH dit weekeinde dartszender met Finder Darts Masters

De regionale televisiezender RTV Noord-Holland, RTV NH, wordt dit weekeinde omgetoverd tot dartszender. De zender zendt het hele weekeinde de Finder Darts Masters live uit. Dit toernooi wordt gehouden in het Noord-Hollandse Egmond aan Zee.

Finder Darts Masters

De Finder Darts Masters, voorheen de Zuiderduin Masters, is een van de grootste darttoernooien van Nederland. Het toernooi is onderdeel van de British Darts Organisation (BDO). Bekende deelnemers dit weekeinde zijn Wesley Harms en Jeffrey de Graaf uit Nederland maar ook Martin Adams, Scott Mitchell, Darryl Fitton en Andy Fordham.

Net als de afgelopen jaren is het toernooi in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee live te volgen bij RTV NH. Dat kan via tv, maar ook op de website en de app van de regionale omroep.

Hele weekeinde live

Vrijdagavond beginnen de uitzendingen vanuit Egmond aan Zee om 19.00 uur en duren tot middernacht. Zaterdag is er van 12.00 – 17.00 uur en 19.00 uur tot 0.00 uur darts te zien bij RTV NH. Zondag wordt de eerste dart om 11.30 uur gegooid en RTV NH blijft het toernooi volgen tot de winnaar bekend is.

Op de site en in de app van de regionale zender is naast live wedstrijdverslagen ook een liveblog te vinden. RTV NH is te zien via vrijwel alle digitale televisiepakketten en internet. Bij kabelaar Ziggo is het kanaal landelijk te zien op kanaal 707 van het digitale basispakket en bij KPN Interactieve televisie op kanaal 509.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.