RTV Rijnmond mediapartner van Sparta

voetbalRTV Rijnmond wordt mediapartner van Sparta Rotterdam. De regionale omroep en Sparta hebben overeenstemming bereikt over een verbintenis die Rijnmond voor één jaar Official Media Partner maakt van de Kasteelclub.  Beide partijen hebben er vertrouwen in dat er een langdurige samenwerking kan ontstaan.

Sparta Rotterdam hecht veel waarde aan een goede samenwerking met RTV Rijnmond. Namens de Kasteelclub reageert Rik van Aalst: “RTV Rijnmond bedient het hart van onze doelgroep in Zuid-Holland. Meer dan 90% van onze supporters is woonachtig in de regio. Sparta Rotterdam zal vooral op Radio Rijnmond meer exposure krijgen door middel van reclamezendtijd voor de thuiswedstrijden en evenementen.”

Namens RTV Rijnmond is directeur Eric Wehrmeijer verheugd met de samenwerking met Sparta Rotterdam. “Sparta neemt een belangrijke plaats in bij de luisteraars en kijkers van RTV Rijnmond. De band met de voetbalclub is altijd goed geweest. Met deze samenwerking zetten we een extra stap naar de toekomst.”

(Persbericht Sparta/RTV Rijnmond)