Ruud Gullit en Max Verstappen wederom in tv-reclame Ziggo Sport

Ruud Gullit en Max Verstappen zullen vanaf maandag 12 augustus weer in een nieuwe tv-reclame voor Ziggo Sport te zien zijn.

“Re match”

Voor Ziggo Sport, de sportzender die zonder meerkosten is te zien voor abonnees met digitale televisie bij Ziggo op kanaal 14, is het niet de eerste keer dat de twee bekendheden in een commercial van de sportzender te zien zijn.

Op 12 augustus start de nieuwe campagne voor Ziggo Sport. “Max Verstappen en Ruud Gullit zijn klaar voor de re match. Tijdens een potje tennis, golf en basketbal gaan ze de strijd aan. Net als bij Ziggo Sport, dé sportzender van Nederland waar alleen topwedstrijden te zien zijn.”, aldus VodafoneZiggo in een persbericht.

Max Verstappen en Ruud Gullit

Formule 1-coureur Max Verstappen is te zien op de sportzender tijdens de Formule 1-races die live worden uitgezonden via het sportkanaal. Uit onderzoek blijkt dat het aantal kijkers in Nederland naar de races van Formule 1 is toegenomen. Zo keken er de laatste twee races meer dan 1 miljoen Nederlanders via Ziggo Sport naar de Formule 1. Ex-voetballer en trainer Ruud Gullit is analist bij de sportzender.

Ziggo Sport

In november 2015 introduceerde Ziggo het nieuwe sportkanaal: “Een succesvolle zender die nog steeds voor veel consumenten een reden is om Ziggo klant te blijven of over te stappen. De sportzender zendt ruim 15 verschillende sporten uit en is hiermee de sportzender met het grootste en meest gevarieerde aanbod. Het aanbod bestaat uit exclusieve live-verslagen van wedstrijden in de Formule 1, golf, tennis, rugby, NBA basketbal, diverse Nederlandse amateursporten en voetbal uit de grote Europese competities.”, aldus VodafoneZiggo.

Ziggo Sport Totaal

Sportliefhebbers die een abonnement hebben bij een andere aanbieder kunnen ook kijken naar het aanbod van Ziggo Sport via het aanvullende pakket Ziggo Sport Totaal.

Video