Top 2000

Drie nieuwe DJ’s in presentatie-team NPO Radio 2 Top 2000

Drie nieuwe DJ’s zullen dit jaar de Top 2000 presenteren op NPO Radio 2. Dit heeft de radiozender vandaag bekend gemaakt. Het gaat om Ruud de Wild, Evelien de Bruijn en Marisa Heutink. In totaal presenteren elf NPO Radio 2-dj’s de lijst met de 2000 favoriete nummers van de luisteraars.

Debuut

Ruud de Wild maakt eerste kerstdag zijn debuut op NPO Radio 2. Evelien de Bruijn en Marisa Heutink zijn de eerste vrouwelijke dj’s ooit die de Top 2000 presenteren. Zendermanager NPO Radio 2 Jurre Bosman is trots op het Top 2000-elftal: “De NPO Radio 2-dj’s kijken uit naar de muzikale finale van het jaar. Samen met de luisteraars gaan ze er een feest van maken waar de liefde voor muziek vanaf spat. Muziek die generaties verbindt en dierbare herinneringen oproept.”

Stemmen

Het publiek bepaalt van 25 november tot en met 2 december welke 2000 platen dit jaar het collectieve muzikale geheugen vormen. Op vrijdag 25 november rijden de dj’s in de Top 2000 Stembus naar het Brabantse Liempde.

Tijdens Ekdom in de Ochtend openen de jocks samen met de inwoners van Liempde de stemweek. Luisteraars kunnen tot en met vrijdag 2 december 18.00 uur hun stem uitbrengen. De Top 3 wordt meteen die avond bekendgemaakt. De bekendmaking van de volledige Top 2000 is op maandag 19 december.

De lijst, artiesteninformatie, nieuwsitems, video’s en andere informatie over de Top 2000 zijn terug te vinden op www.nporadio2.nl en in de NPO Radio 2 app. Natuurlijk kunnen bezoekers ook live meeluisteren, kijken en reageren via de website.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.