Sander de Heer gaat ochtendshow maken voor Sublime

Sublime lanceert op 20 augustus aanstaande Sublime Sunrise, een ochtendshow die iedere werkdag tussen 7 en 9 uur te horen is en wordt gepresenteerd door Sander de Heer (43).

“Positieve start”

“Sublime Sunrise staat garant voor een positieve start van iedere dag. Muziek staat centraal, met veel lekkere funk, soul en jazz. Maar ook de dagelijkse actualiteit en bijzonder nieuws dat inspireert komen uiteraard voorbij.”, aldus de radiozender in een persbericht.

“Trots”

We zijn enorm trots dat Sander ons team komt versterken. Sander heeft met zijn ruime ervaring als presentator bij NPO Radio 2 en daarnaast als eindredacteur bij NPO 3FM, RTL Late Night en Qmusic een enorme bijdrage geleverd aan het geluid op de Nederlandse radio. Een schat aan ervaring die ons enorm gaat helpen met de verdere ontwikkeling van de radiozender.”, zegt Stefan Wayper, directeur van de radiozender.

“Creatieve spirit”

Toen ik voor het eerst bij Sublime binnenkwam, voelde ik direct de creatieve spirit. Een kleine en flexibele club is crossmediaal bezig met het vertellen van mooie en échte verhalen op het gebied van cultuur, ondernemen, klimaat en muziek. Overal zit de positieve ‘groove’ in. Het kriebelde bij mij al langer om weer zelf radio te gaan maken. Bij Sublime krijg ik daarnaast de ruimte om mee te kunnen denken over een sterk en bijzonder mediamerk. Dat ik deze twee componenten nu kan combineren bij de radiozender waar ik zelf dagelijks naar luister, is een droom die uitkomt”, zegt Sander de Heer.

Sociale media: