Scout FM in de ether te horen tijdens Nawaka 2018

Tijdens Nawaka 2018 in Zeewolde is de evenementenzender Scout FM te horen in de ether op 107.1 MHz. Het evenement vindt plaats van 6 tot en met 15 augustus aanstaande nabij Zeewolde.

Waterscouting

Nawaka is het grootste waterscoutingkamp van Europa en vindt iedere vier jaar plaats. Duizenden waterscouts uit Nederland en daarbuiten ontmoeten elkaar tijdens het kamp en beleven tien dagen lang gave en uitdagende activiteiten op en rondom het water.
Nawaka 2018 vindt plaats van 6 tot en met 15 augustus 2018 op Scoutinglandgoed Zeewolde.

Scout FM

Tijdens dit evenement zal Scout FM te horen zijn als evenementenzender in en om het terrein van Nawaka in Zeewolde. De radiozender is te horen in de ether via 107,1 MHz en wereldwijd via Internet. De radiozender is al te horen via Internet en zal vanaf deze week ook te horen zijn in de ether.

Meewerken

Scoutinggroepen krijgen de mogelijkheid om zelf programma’s te maken op de radiozender. “Er zijn ook genoeg mogelijkheden om zelf mee te werken aan onze uitzendingen. Wellicht maken jullie met je stam of explorergroep wel een te gek radioprogramma, laat je dan aan een breed publiek horen via ScoutFM.”, aldus de radiozender.

Luisteren

De radiozender is wereldwijd te beluisteren via Internet. In de regio Zeewolde is de radiozender tijdens het Nawaka-evenement te beluisteren via 107,1 MHz.

Video: