videoland

Serie Judas vanaf vanavond bij RTL4 en in zijn geheel te zien bij Videoland

Vanavond om 22.00 uur is de eerste aflevering van de nieuwe serie Judas te zien op RTL 4. Het gehele eerste seizoen is vanaf vandaag te zien op Videoland.

Bestseller

De serie Judas is gebaseerd op de gelijknamige bestseller. Gijs Naber is te zien als Willem Holleeder in de dramaserie, Rifka Lodeizen vertolkt de rol van Astrid en Marit van Bohemen speelt haar zus, Sonja. Carry Tefsen kruipt samen met Bianca Krijgsman in de rol van Stien, de moeder van Willem, Sonja en Astrid. Cor van Hout wordt gespeeld door Bas Keijzer.

Verhaal

Tijdens de jeugd van Astrid in de Amsterdamse Jordaan wordt al snel duidelijk dat zij anders is dan haar volkse broers en zus; ze is slim en probeert zich al op jonge leeftijd te ontwikkelen om weg te komen van haar gewelddadige vader. Elke keer als dat lijkt te lukken, wordt ze weer opgeslokt door haar familie, in het bijzonder door haar criminele broer Willem ‘Wim’ Holleeder.

In de serie werkt Astrid toe naar het moment dat ze haar broer definitief verraadt aan Justitie. Flashbacks maken duidelijk uit wat voor een jeugd zij en haar broer zich hebben losgeworsteld en hoe pijnlijk, maar noodzakelijk, haar verraad is.

Videoland

De eerste aflevering is vanavond om 22.00 uur te zien op RTL 4. Het gehele eerste seizoen met zes afleveringen is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst Videoland. Deze dienst is voor 8,99 euro per maand te abonneren en kan de eerste twee weken gratis worden bekeken.

Grey’s Anatomy

Vanaf maandag 7 januari is de Amerikaanse ziekenhuisserie Grey’s Anatomy weer te zien op Videoland. De serie is een tijdje van de streamingdienst verwijderd geweest maar wordt nu weer toegevoegd. Vanaf maandag zijn er 14 seizoenen te zien van de serie.

Video: