ShortsTV in HD-kwaliteit en zender van de maand bij Ziggo

De televisiezender ShortsTV is in de maand juli de zender van de maand bij aanbieder Ziggo. Daarnaast wordt de zender per vandaag in HD-kwaliteit doorgegeven.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Voor iedereen

ShortsTV is onderdeel van het aanvullende Ziggo Movies en Series XL abonnement. Alle klanten van Ziggo zien de maand juli deze zender gratis op Ziggo GO. Via de Ziggo mediabox of CI+ module is de zender te vinden op kanaal 125.

HD-kwaliteit

Daarnaast wordt ShortsTV per vandaag in HD-kwaliteit doorgegeven bij de aanbieder. Met een Ziggo Mediabox XL heeft de abonnee daarnaast ook toegang tot de net gelanceerde ShortsTV app.

Korte film

Zoals de naam al doet vermoeden, ShortsTV is een zender dat volledig in het teken staat van korte films die gemiddeld zo’n 15 a 20 minuten duren. “Perfect als break tussen het studeren door of als korte afleiding voor het slapen, bijvoorbeeld. Alle genre films komen voorbij op deze zender. Van thriller tot kinderfilms, van animatie tot musicalfilms. Voor ieder zit er wel iets tussen.“, aldus Ziggo.