Sinterklaas brengt tijdelijke radiozenders in het land

De komst van Sinterklaas in het land zorgt er voor dat er weer diverse radiozenders in de lucht zijn rond de ‘Goedheiligman’.

SinterklaasRadio

Sinds vrijdag is SinterklaasRadio gestart met haar uitzendingen via Internet. Op SinterklaasRadio hoort de luisteraar 24 uur per dag de grootste Sinterklaashits. Daarnaast is er elk uur het SinterklaasRadio Nieuws te horen met het laatste nieuws over Sinterklaas en zijn Pieter.

Elke woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur is de ‘Club van Sinterklaas’ te horen en op zaterdagmiddag is vanaf 15:00 uur de Sint Top 20 te horen. De Sint Top 20 wordt samengesteld op basis van de verzoekjes die binnenkomen bij SinterklaasRadio. SinterklaasRadio is wereldwijd te beluisteren via Internet.

SinterklaasFM

Ook de radiozender SinterklaasFM is weer gestart met haar uitzendingen. Naast de radiozender SinterklaasFM biedt de website van de radiozender een ‘verhalen verteller’, een gedichtenmaker, diverse spelletjes, een knutselhoek en diverse recepten. SinterklaasFM is te ontvangen via Internet.

Stingray Music

Ook via het digitale radiopakket van Stingray Music is sinterklaasmuziek te horen via een speciaal digitaal radiokanaal. Stingray Music wordt aangeboden via vrijwel alle digitale televisieaanbieders in Nederland. Via Ziggo is dit bijvoorbeeld te horen via het kanaal ‘Specials’ op kanaal 907.

Stingray Music is ook te beluisteren via een speciale app op de tablet of smartphone. Deze app is te downloaden via de Google Playstore of Apple appstore. Hierbij is het wel noodzakelijk dat er een abonnement op Stingray Music aanwezig is.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.