Sky Radio laat kersttram weer rijden in Amsterdam en Rotterdam

Radiozender Sky Radio is sinds deze week weer actief met een echte kersttram in zowel Amsterdam als Rotterdam.

Twee trams

De hele kerstperiode rijdt er zowel in Amsterdam (GVB) als in Rotterdam (RET) een speciale Sky Radio kersttram die reizigers geheel in stijl naar plaats van bestemming brengt.

Gigantische kerstmuts

De twee kersttrams zijn voorzien van een gigantische kerstmuts van 2,5 bij 2 meter, 6300 kerstlampjes en non-stop de beste kersthits van The Christmas Station om reizigers helemaal in kerststemming te brengen. “Om zoveel mogelijk mensen het kerstgevoel te kunnen bezorgen, rijden de trams iedere dag een andere route.”, aldus de radiozender.

Christmas Top 101

Traditiegetrouw komt de radiozender dit jaar ook weer met de Christmas Top 101. De lijst bevat de beste kersthits gekozen door de luisteraar van de radiozender. De lijst wordt vrijdag 21 december uitgezonden. Stemmen kan via de website van de radiozender.

Sky Radio The Christmas Station

Sky Radio 101 FM wordt ieder jaar omgedoopt tot The Christmas Station. Sky Radio The Christmas Station zendt tot en met tweede kerstdag non-stop de beste kersthits uit. Via DAB+ is momenteel de speciale themazender Sky Radio Xmas te beluisteren en via Internet is de kerstmuziek van de radiozender het gehele jaar te beluisteren.

Luisteren

Sky Radio zelf is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media:

Video: