SLAM! TV zender van de maand in oktober bij KPN

In de maand oktober is SLAM! TV de zender van de maand bij aanbieder KPN. De zender is voor iedereen te zien met Interactieve Televisie op kanaal 23.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

ADE

In de maand oktober staat SLAM! TV in de etalage bij aanbieder KPN en dat is niet voor niets. De televisiezender besteedt komende maand veel aandacht aan het Amsterdam Dance Event (ADE).

Mixmarathon

“Kijk mee tijdens het Amsterdam Dance Event in de SLAM! Studio, terwijl we uitzenden vanuit het Amsterdamse Nachtlab. De beste DJ’s en opkomend talent komen de heetste live sets voor je draaien in de SLAM! Studio. Nog niet genoeg gehad? Blijf dan hangen voor de 75 uur lange live mixmarathon.”, aldus KPN op haar website

Pluspakket

De zender maakt normaal onderdeel uit van het Pluspakket van KPN’s Interactieve televisie. Dit pakket is voor 9,99 euro per maand af te nemen. In de maand oktober is de zender dus voor iedereen te zien met Interactieve Televisie op kanaal 23. Meer informatie over dit kanaal is te vinden via de website van KPN.