Soulzanger Will Downing krijgt eigen show op Soul Radio

De Amerikaanse soulzanger Will Downing, bekend van de hit “A Love Supreme”, krijgt een eigen show op Soul Radio. Downing presenteert elke donderdagavond The WindDown. “Hierin combineert Downing soul classics, nieuwe tracks, bekende nummers én verrassende vondsten, en presenteert dit op zijn eigen, relaxte manier.”, aldus de radiozender in een persbericht.

The WindDown

“Will Downing is niet alleen een gerenommeerd zanger met een imposant oeuvre, maar blijkt ook een uitstekend radiomaker. Zijn repertoirekennis, muziekkeuze en manier van presenteren hebben ons aangenaam verrast!”, aldus de radiozender. The WindDown wordt vanaf donderdag 7 april wekelijks uitgezonden van 21.00 tot 22.00 uur op Soul Radio, met een herhaling op zondagavond, eveneens van 21.00 tot 22.00 uur.

Will Downing

Will Downing (1963) bracht in 1988 zijn eerste album uit en scoorde direct een wereldhit met de single “A Love Supreme”, een soulversie van het jazzstuk van John Coltrane. Downing maakte tot nu toe 18 albums en treedt regelmatig op.

Soul Radio

Soul Radio brengt een mix van Soul, Funk, R&B en Disco. De zender is overal te beluisteren via www.soulradio.nl, de eigen mobiele apps en bij alle vooraanstaande radioportals en -diensten, waaronder Nederland.FM en TuneIn.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.