Spaanse La Liga ook komende drie seizoenen bij Ziggo Sport

Sportzender Ziggo Sport is er opnieuw in geslaagd de uitzendrechten te verwerven van de Spaanse voetbalcompetitie: La Liga. De sportzender en LaLiga hebben de samenwerking met drie seizoenen verlengd. Het betreft hier de rechten voor het exclusief live en in samenvatting uitzenden van wedstrijden op televisie en internet.

Eredivisie van Spanje

La Liga is de hoogste voetbaldivisie in Spanje waarin onder andere clubs als FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Valencia en FC Sevilla spelen.

Zes duels per speelronde

Per speelronde zal de zender minstens 6 wedstrijden uit de Spaanse competitie live uitzenden. De wedstrijden zijn te zien via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle digitale abonnees van Ziggo en via het Pay TV product Ziggo Sport Totaal, te verkrijgen bij nagenoeg alle distributeurs van Nederland.

“Zeer gewaardeerd”

Will Moerer, directeur van Ziggo Sport: “Uit intern onderzoek weten wij dat onze abonnees het Spaanse voetbal naast het Engelse voetbal zeer waarderen. Ik ben dan ook uitermate content dat de verrichtingen van Barcelona met Messi en Real Madrid met Ronaldo de komende seizoenen op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal te zien blijven.De recent verworven UEFA Champions League rechten, de Engelse Premier League en nu dus de verlenging van LaLiga zorgen ervoor dat we onze Ziggo klanten de komende jaren vele Europese topwedstrijden kunnen blijven aanbieden.“, aldus Moerer.

Sociale media: