Speciale ‘kerstradio’-zenders van start

kerstmastOok dit jaar zijn er weer diverse radiozenders actief die geheel in het teken staan van kerstmuziek. Voor het eerst is de tijdelijke radiozender van Sky Radio: Sky Radio The Christmas Station landelijk in de ether te horen.  Sky Radio The Christmas Channel is naast verspreiding via Internet dit jaar ook landelijk te horen via het DAB+-netwerk van de landelijke commerciële radiozenders op kanaal 11C.

 

Kersthits op MyRadio
Het online radioplatform ‘My Radio’ heeft ook dit jaar een speciale kerstradiozender gelanceerd: Kersthits an My Radio. Music Director Peter Meerveld van MyRadio: “Bijna elke band of artiest heeft wel een kerstnummer op zijn repertoire staan. Het station Kersthits van MyRadio is dan ook een feest der herkenning en dé perfecte soundtrack tijdens het opzetten van de kerstboom, het voorbereiden van het kerstdiner of om nu gewoon alvast lekker in een optimale kerststemming te komen”

Haagse Kerstradio
Onder de naam Christmas24.nl brengt deze online radiozender ook dit jaar veel kerstmuziek op de radio. Christmas 24 noemt zich de enige echte “Haagse Kerstzender”. In tegenstelling tot het in verleden zal http://www.christmas24.nl de Haagse Vrije Radio geschiedenis meer naar de achtergrond verplaatsen en zal dit jaar meer in het kader van “De Haagse kerstzender” de uitzendingen meer gericht zijn en aandacht hebben voor de Haagse zaken onder andere media , Haagse DJ’s , Haagse kerstactiviteiten, uitgaan met de feestdagen en lokale politiek, aldus het persbericht van de online radiozender.