Speciale muzieklijsten tijdens Hemelvaartsdag op regionale radiozenders

Diverse regionale radiozenders komen vandaag, Hemelvaartsdag, met speciale regionale muzieklijsten op hun radiozenders. Zo komt L1 met de L1mbo Top 100,
Omroep Zeeland met de Zeeuwse Top 40 en NH uit Noord-Holland met de NH Radio Top 100.

L1

Ook dit jaar komt de regionale omroep L1 met de L1mbo Top 100. De lijst bevat de 100 meest gekozen Limburgse liedjes. De lijst is vanaf 8 uur te volgen via zowel L1 Radio als L1 TV. Er zijn gedurende de dag live optredens van Kwante Hippe, Baroesjko, Ben Verdellen, Thei & Marij, Dyanne Sleijpen en Joep van Wegberg. L1 Radio is in de regio Limburg te ontvangen via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Zeeuwse Top 40

Omroep Zeeland komt vandaag met de Zeeuwse Top 40. De Zeeuwse Top 40 bestaat uit de 40 meest gekozen nummers uit Zeeland. Zeven keer stond Aan de Kust van BLØF op 1, drie keer Oceaan van Racoon en één keer Meriete van Surrender.

De lijst is vandaag tussen 8 en 12.00 uur te beluisteren via Omroep Zeeland. De radiozender is in de regio rond Zeeland te ontvangen via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NH Radio Top 100

De regionale radiozender van Noord-Holland, NH Radio, komt vandaag met de NH Radio Top 100. De lijst bevat de 100 meest gekozen nummers van artiesten uit Noord-Holland. Vorig jaar was ‘Het Regent Zonnestralen’ van Acda & De Munnik de nummer 1.

De tiende editie van de lijst is vandaag tussen 9 – 18 uur te horen op de radiozender. NH Radio is te beluisteren in de regio Noord-Holland via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.