Sport1 ook ‘on demand’ via UPC

sport1Sport1 biedt haar abonnees vanaf heden bij UPC een nieuwe dienst aan: Sport1 On Demand. Abonnees kunnen nu op ieder gewenst moment zonder extra betaling genieten van de mooiste momenten.

Denk daarbij aan clubs als Bayern München, Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Manchester United, Chelsea, Liverpool en Internazionale. Daarnaast zijn ook de hoogtepunten van de grote golf- en tennistoernooien On Demand te zien. Deze vorm van On Demand wordt ook wel ‘Subscription Video On Demand’ (SVOD) genoemd waarbij gebruikers, als onderdeel van het Sport1 abonnement, de samenvattingen kunnen opvragen.

Sport1 On Demand was al beschikbaar voor Sport1 abonnees bij Ziggo die de beschikking hebben over een interactieve decoder. Sinds een jaar zijn de belangrijkste Europese voetbalwedstrijden bij UPC al live via pay-per-view beschikbaar voor digitale abonnees zonder een Sport1 abonnement.
De wedstrijden zijn voor alle UPC abonnees aan te schaffen via UPC live TV. Het volledige aanbod van Sport1 pay-per-view op het UPC Live TV Portal is te vinden op kanaal 15 van de UPC box. (Persbericht Sport 1)