Sport1 neemt kritiek Formule1-uitzendingen serieus

De betaalzender Sport1 neemt de kritiek die is losgekomen naar aanleiding van de eerste uitzendingen van de Formule1 op de sportzender serieus.  “‘Wij van Sport1 nemen al jullie feedback uiterst serieus en zijn achter de schermen druk bezig om te zien hoe we beter kunnen aansluiten op jullie wensen”

Afgelopen weekend was het eerste Formule1-weekend te zien op Sport 1 met de Grote Prijs van Australië. Sport1 heeft na de uitzendingen via email, Twitter en Facebook veel reacties, kritiek en tips ontvangen om tot een beter Formule 1-product te komen.

“We komen hier op korte termijn concreet op terug’, reageert Will Moerer, Vice-President Film1/Sport1 op de reacties op het eerste weekend Formule 1 in Australië.

Door het grote aantal reacties zijn we er niet toe gekomen iedereen persoonlijk te beantwoorden. Wél hebben we al jullie feedback verzameld en geanalyseerd. Formule 1 is nieuw voor Sport1 en we realiseren ons dat we er nog niet zijn. We blijven er dan ook aan werken de uitzendingen waar mogelijk te verbeteren, aldus Sport1.

Lees ook: Valse start voor Sport 1 via http://pietboon.wordpress.com/2013/03/17/f1-valse-start-voor-sport1/