Sport1 wil meer themakanalen

sport1Sport1 wil in de toekomst meer themakanalen oprichten. Dit zegt Will Moerer, general manager van Sport1 vandaag in De Telegraaf naar aanleiding van de lancering van het themakanaal Sport1 Voetbal.

“Wij mikken op meer themakanalen, bijvoorbeeld voor de auto en motorsport en een bundeling van typisch Amerikaanse sporten als honkbal, basketbal of ijshockey. Je ziet dat de Sport1-themakanalen voor tennis en golf de herkenbaarheid duidelijk ten goede komen.”, aldus Moerer tegenover De Telegraaf.

Met de introductie van themakanaal Sport1 Voetbal zaterdag wordt ook het voetbalaanbod uitgebreid bij Sport1: „We hadden natuurlijk al de Champions League en Engelse, Spaanse, Duitse, Franse en Italiaanse competities. Deze zomer hebben we ons rechtenpakket uitgebreid met Portugal en Griekenland en nu komen daar ook de Braziliaanse competitie en de Amerikaanse Major League Soccer bij”, aldus Moerer

Vanavond Barca-Real
Abonnees van Sport1 vallen vanavond met hun neus in de boter, want om 22.30 uur wordt de eerste Spaanse klassieker van dit seizoen, de kraker FC Barcelona-Real Madrid, live uitgezonden. Commentator is Emile Schelvis.