Steaua Boekarest – Ajax live op RTL7

voetbalVanavond staat de returnwedstrijd Steaua Boekarest – Ajax uit de knock out-fase van de Europa League op het programma. RTL7 zendt deze wedstrijd vanaf 21.00 uur live uit via televisie en Internet.

Ajax won de thuiswedstrijd vorige week met 2-0.  De uitgangspositie geeft goede hoop op het bereiken van de laatste 16 van het toernooi. Het commentaar bij Steaua Boekarest – Ajax komt van Leo Driessen. Daarnaast is bij RTL 7 om 19.00 uur ook de return tussen het KRC Genk van de Nederlandse trainer Mario Been tegen VfB Stuttgart live te zien. In Duitsland bleef de teller op 1-1 steken en wellicht kunnen de Belgen in eigen huis nu voor een stunt gaan zorgen. Vincent Schildkamp verzorgt het commentaar bij dit duel. 

De Europa League-avond wordt afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden. Onder meer Liverpool, Chelsea, Atl├ętico Madrid, Napoli, Lazio en Inter Milan komen in actie. De voorbeschouwing op deze voetbalavond begint om 18.00 uur en is in handen van Wilfred Genee, Rene van der Gijp en Johan Derksen. De gehele uitzending op RTL7 is ook live te volgen via Internet.

Eredivisie Live
Ook Eredivisie Live besteedt vanavond aandacht aan de wedstrijden in de Europa League. Op Eredivisie Live 1 is vanaf 18.30 uur de gehele avond een live-schakelkanaal te zien met hoogtepunten van alle wedstrijden van de Europa League. Daarnaast worden op Eredivisie Live 2 en Eredivisie Live 3 de volgende wedstrijden uitgezonden:

Eredivisie Live 2 : Olympique Lyon – Tottenham Hotspur en Chelsea – Sparta Praag 

Eredivisie Live 3 : Lazio Roma – Borussia Monchengladbach en Liverpool – Zenit St.Petersburg