Stefan Brau nieuwe DJ in de ochtend bij Wild Hitradio

Stefan Brau (39) neemt vanaf maandag 1 mei de ochtendshow van Wild Hitradio voor zijn rekening. De voormalig dj van Radio Decibel is dan te horen tussen 07:00 – 09:00 uur. Tot op heden was tijdelijk Rick Waltmann te horen in de ochtenduren.

“Veel zin in”

“Ik heb ontzettend veel zin om de ochtendshow te maken op de nummer 1 in hits. Het wordt een feestje in de ochtend en je krijgt zin om uit je bed te stappen”, aldus Stefan Brau. “Als je zo’n toegankelijke stem als Stefan hebt, dan kan het haast niet anders dan dat de luisteraar van Wild daar s’ochtends mee wakker wilt worden. Wild Hitradio heet Stefan van harte welkom in het team van inmiddels meer dan 18 personen.“ aldus Rick Waltmann, directeur van de radiozender.

Stefan Brau met de ochtendshow is van maandag t/m vrijdag te horen tussen 07:00 en 09:00 uur. Aansluitend hoor je de Wild Classics met Wouter Kooiman.

Actie

Om de maandagochtend wat draaglijker te maken voor filerijden Nederland heeft radiostation Wild Hitradio uit Amsterdam een actie bedacht: Iedere maandagochtend, 3 maanden lang is Wild Hitradio live te horen én te zien in een file ergens in Noord-Holland. Gewapend met een wagen vol met goodies, tickets voor events, bioscoopkaartjes en zelfs tripjes naar het buitenland sluit het radiostation in de file aan.

Maandagochtendspits

“Om te weten wat onze luisteraar meemaakt op een drukke maandagochtendspits, moet je het zelf ervaren. Om deze vaak trage start van de dag een stuk gezelliger te maken, delen we de hele ochtend van alles uit. Noord-Holland is van Wild en dat laten we zien ook!”, aldus Rick Waltmann. Rick en zijn team zijn niet te missen want hij rijdt ‘s ochtends tussen 07 en 09u rond in een volgestickerde auto. Welke file hij deze maandag te vinden is zie je op de website van de radiozender.

Wild Hitradio is overal op FM te ontvangen in Groot Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omgeving en via DAB+ op 8A, 9D-Z en 9D-N. Wereldwijd is de radiozender te ontvangen via Internet.