Stembus voor de ‘Evergreen Top 1000’ van NPO Radio 5 geopend

NPO Radio 5 presentatoren Manuëla Kemp en Jan Rietman hebben vandaag het startsein gegeven voor de stemperiode van de Evergreen Top 1000. Luisteraars kunnen tot en met 21 oktober stemmen op hun favoriete evergreens via de website van NPO Radio 5. Vorig jaar was ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld de hoogst genoteerde plaat in de Top 1000 van de publieke radiozender.

Evergreens

In de stemperiode draait NPO Radio 5 de hele dag platen uit de keuzelijst. Evergreens van bekende binnenlandse en buitenlandse artiesten zijn te horen. Onder andere The Beatles, ABBA, Elvis Presley, Cliff Richard, Boudewijn de Groot, Rolling Stones, Aretha Franklin en Frank Boeijen komen voorbij deze week. Govert van Brakel presenteert elke dag tweemaal het Evergreen Top 1000 journaal met het laatste stemnieuws, leuke en interessante evergreenfeitjes en statistieken.

Openluchtmuseum

Vrijdag 21 oktober sluit NPO Radio 5 de stemperiode af vanuit het Openluchtmuseum in Arnhem. De hele dag komen bekende Nederlanders langs in de studio waar ze hun favoriete evergreens laten horen. Luisteraars zijn ook van harte welkom.

Maandag 7 november van start

Maandag 7 november om 12.00 uur start de achtste editie van de Evergreen Top 1000 op NPO Radio 5. De Evergreen Top 1000 is tot en met vrijdag 11 november elke dag tot 20.00 uur te horen. Dinsdag tot en met vrijdag begint de Top 1000 al om 7.00 uur. De presentatoren tellen in vijf dagen af naar de nummer 1.

Tweets:

Eén reactie

  1. Jammer.
    op de radio werd gezegd tot 18 uur stemmen, maar als ik het probeer.. staat op de website dat het stemmen gesloten is?

    Het is wel een feestje in de studio hoor ik, wel jammer dat het erg ten koste gaat van de verstaanbaarheid voor de (minder)horende luisteraar… Het door elkaar praten als op een feestje in de huiskamer klinkt niet meer als radiomakers..
    Maar ik ben natuurlijk vrij om naar een andere zender te gaan luisteren.
    Succes

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.