Stembus Fresh FM House Top 1000 weer geopend

Er kan weer gestemd worden op de jaarlijst met de beste housemuziek van de wereld: de Fresh FM Top 1000. De stembussen zijn sinds vorige week geopend.

De 7e editie van de House Top 1000 wordt uitgezonden tijdens het komende Paasweekeinde (van vrijdag 25 maart tot en met maandag 28 maart) op de regionale commerciële radiozender die uitzendt in grote delen van de Randstad.

Stemmen

Er kan gestemd worden via de website van Fresh FM alwaar ook de spelregels staan die gelden voor het stemmen. Vorig jaar kende de zesde editie van de lijst een nieuwe nummer één: Grooveyard met Mary Go Wild. De lijst heeft dit jaar als thema ‘Music is the answer’. Het evenement wordt afgesloten met een groot feest in de Haagse poptempel ‘Paard van Troje’ op zondag 27 maart.

Gast DJ’s

De verwachting is dat ook dit jaar weer diverse gast DJ’s aanwezig zullen zijn tijdens het uitzenden van de Fresh FM House top 1000. Voorgaande jaren waren dit bijvoorbeeld Dennis Ruyer, Giel Beelen, Wessel van Diepen, Robin Albers en Armin van Buuren.

FM-zender Utrecht uit de lucht

De regionale commerciële radiozender Fresh FM is in de Randstad te horen via FM en DAB+. Sinds enige dagen zendt de radiozender niet meer uit via de etherfrequentie in Utrecht op 103.4 MHz. Het is niet duidelijk waarom de uitzendingen gestaakt zijn. Fresh FM is in de regio Den Haag te horen op 95,6 MHz, Leiden op 95,9 MHz en Amsterdam op 95,7 MHz. In grote delen van de Randstad is Fresh FM te horen via DAB+ op kanaal 8A. De zender is wereldwijd te ontvangen via Internet.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.