Top 2000

Stembus NPO Radio 2 Top 2000 vanaf 1 december door het land

Van 1 tot en met 8 december kan er gestemd worden op de NPO Radio 2 Top 2000. Ook de ‘Stembus’ rijdt weer door het land gedurende de stemweek. De publieke radiozender heeft bekend gemaakt in welke plaatsen de stembus van de Top 2000 een stop zal maken.

Stopplaatsen

Dit jaar zal de bus rijden naar Loon op Zand, Amersfoort, Nijmegen, Ijsbrechtum, Emmeloord, Sittard, Beilen, Middelburg, Brielle, Hoogkarspel Oldenzaal en Winschoten. Dit jaar zal de bus ook één van de Waddeneilanden bezoeken en zal er een bezoek worden gebracht aan Texel.

Stemweek

De NPO Radio 2 Top 2000 Stemweek gaat van start op vrijdag 1 december en duurt tot en met 8 december. Stemmen kan naast een stem uit te brengen in de Stembus natuurlijk ook op de website van de radiozender.

Concert

De week wordt feestelijk afgesloten met het concert Helden van de Top 2000. Dit concert wordt vrijdag 8 december gehouden in AFAS Live te Amsterdam. Bløf, Douwe Bob, 3JS, Miss Montreal, VanVelzen, Rondé en DI-RECT zingen nummers van
hun Top 2000-helden.

Luisteren

De lijst wordt ook dit jaar weer tussen Kerst en Nieuwjaar uitgezonden op de publieke radiozender. Vorig jaar stond Bohemian Rhapsody van Queen op de hoogste positie in de lijst.

Meer informatie via de website van de Top 2000 op NPO Radio 2.