Stembus voor Fresh FM House Top 1000 weer geopend

Er kan weer gestemd worden op de jaarlijst met de beste housemuziek van de wereld: de Fresh FM House Top 1000. De stembussen zijn sinds vandaag weer geopend.

De 8e editie van de House Top 1000 wordt uitgezonden tijdens het komende Pinksterweekeinde (2 tot en met 5 juni aanstaande) op de regionale commerciële radiozender die uitzendt in grote delen van de Randstad.

Stemmen

Er kan gestemd worden via de website van Fresh FM alwaar ook de spelregels staan die gelden voor het stemmen. Het evenement wordt afgesloten met een groot feest in de Haagse poptempel ‘Paard van Troje’ op 4 juni onder de titel ‘Back Once Again’.

Gast DJ’s

De verwachting is dat ook dit jaar weer diverse gast DJ’s aanwezig zullen zijn tijdens het uitzenden van de Fresh FM House top 1000. Voorgaande jaren waren dit bijvoorbeeld Dennis Ruyer, Giel Beelen, Wessel van Diepen, Robin Albers en Armin van Buuren.

Ontvangst

De regionale commerciële radiozender is in de Randstad te horen via FM en DAB+. Fresh FM is in de regio Den Haag te horen op 95,6 MHz, Leiden en Hilversum op 95,9 MHz en Amsterdam op 95,7 MHz. In grote delen van de Randstad is de radiozender te horen via DAB+ op kanaal 8A. De zender is wereldwijd te ontvangen via Internet.