Stembussen voor 2e editie Radiofreak Awards zijn geopend

De website Radiofreak zet voor het tweede jaar onbekende radiomakers in het zonnetje met de Radiofreak Awards. Sinds maandagmiddag kan iedereen weer stemmen voor de RadioFreak Awards. Niet de bekende dj’s of presentatoren, maar verslaggevers, nieuwslezers en radiomakers in de nacht maken kans om in de prijzen te vallen.

Categorieën

Met de RadioFreak Awards wil de redactie van de website laten zien dat er meer is dan alleen de bekende “radiogezichten”. De prijzen worden uitgereikt in zes categorieën: beste nieuwslezer, beste nachtprogramma beste audiovormgeving, beste verslaggever, beste marketing en beste visual radio.

Nominaties

De programmaleiders/zendermanagers van de landelijke radiostations in Nederland mochten per categorie één persoon of radiostation nomineren. Met als voorwaarde dat dit geen mensen van de eigen radiozender mochten zijn. Na alle inzendingen van de zenderbazen is per categorie een top 3 samengesteld met de meest genoemde namen. Onder andere nieuwslezer Amber Brantsen (NPO Radio 1), verslaggever Elfanie Toe Laer (BNR) en de visual radio van Qmusic zijn genomineerd.

Stemmen

Tot en met 30 september 2016 kan er gestemd worden op de speciale website van de RadioFreak Awards. Door te stemmen maken ze kans op een DAB+­radio of het boek ‘De Mediamaker’. Vorig jaar werden de Radiofreak Awards voor de eerste keer georganiseerd. Toen wonnen onder andere Henk Blok (beste nieuwslezer), De Show zonder naam (beste nachtprogramma) en Jack van Gelder (beste verslaggever) een award.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.