Stemmen voor ‘De Zwarte Lijst’ van start

radio6Vanaf vandaag kiezen Radio 6 luisteraars hun favoriete soul en jazzmuziek voor de vierde editie van De Zwarte Lijst. De publieke soul- en jazzzender draait van 15 tot en met 22 maart een week lang de favoriete zwarte muziek van luisteraars tijdens De Zwarte Lijst.

 

Luisteraars kunnen hun lijst samenstellen van woensdag 20 februari 10:00 uur tot en met woensdag 13 maart 19:00 uur. Via radio6.nl kiezen luisteraars uit een uitgebreide keuzelijst hun favoriete muziek met een zwarte ziel en voegen eventueel eigen suggesties toe. Persoonlijke zwarte lijsten kunnen via Twitter en Facebook worden gedeeld.

De Zwarte Lijst start vrijdag 15 maart om 09:00 uur op Radio 6 Soul & Jazz en stopt op vrijdag 22 maart om 19:00 uur. Radio 6 dj’s als Sylvana Simons, Giel Beelen, Gerard Ekdom, Winfried Baijens, Jeroen Kijk in de Vegte, Dolf Jansen, Andrew Makkinga en Corné Klijn laten je de hele dag genieten van de beste platen met een zwarte ziel. De lijst is de hele week ook live in beeld en geluid te volgen via het digitale televisiekanaal Cultura24. Op vrijdag 22 maart sluit Radio 6 Soul & Jazz De Zwarte Lijst af met de nummer 1 en een dampende afterparty in de North Sea Jazz Club in Amsterdam. Op zaterdag 16 maart zendt de NTR vanaf 23:00 uur op Nederland 3 het televisieprogramma ‘De Zwarte Lijst’ uit, met videoclips, reportages en mooie verhalen uit de soul- en jazzgeschiedenis. De presentatie is in handen van Sylvana Simons.

Stemmen kan via : www.radio6.nl