(C) Mediamagazine

Storing Ziggo in regio Zwolle, website Ziggo onbereikbaar

(Update) Ziggo had te kampen met een grote storing in de regio Zwolle. Ook was de website van het telecombedrijf niet bereikbaar. Rond 13.00 uur waren de grootste problemen opgelost.

Regio Zwolle

Ziggo gaf via Twitter aan dat er een storing gaande was in de regio Zwolle. Hierdoor konden klanten in deze regio geen gebruik maken van diensten van de provider zoals televisie, vaste telefonie en Internet. Volgens de regionale omroep kwamen er voornamelijk klachten uit Zwolle, Kampen en IJsselmuiden. De storing was begonnen in de nacht van zaterdag op zondag.

Meer regio’s

Uit informatie van de website allestoringen.nl bleek dat er ook in andere delen van Nederland klachten waren over traag Internet. Volgens diverse berichten problemen op social media zouden de zogenaamde DNS-server van Ziggo problemen geven waardoor het niet mogelijk was om te Internetten.

Website

De website van de kabelaar was in zijn geheel niet te bereiken sinds zondagochtend. Het is niet duidelijk of beide storingen met elkaar verband hielden. De website van bijvoorbeeld Ziggo Sport Totaal en de applicatie Ziggo GO waren wel beschikbaar voor gebruikers.

Enkele uren

De provider zelf laat klanten via Twitter weten dat de storing nog enkele uren zal duren. De verwachting is dat de problemen in de loop van de middag opgelost zullen zijn. Klanten in de regio Zwolle kunnen tot die tijd geen gebruik maken van de diensten van de provider.

Update: Rond 13.00 uur waren de meeste problemen opgelost.

Tweets:

https://twitter.com/ZiggoWebcare/status/810436808706314240

https://twitter.com/ZiggoWebcare/status/810426874241449984

 

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.