Streamingdienst JUKE nu officieel gelanceerd

JUKE, de radio- en muziekstreamingdienst van Talpa Radio en MediaMarkt, introduceert vandaag vernieuwde versies van de applicatie.

Zomer

De eerste public bèta van het premium-onderdeel van JUKE werd afgelopen zomer al gelanceerd. “De afgelopen maanden zijn gebruikt om inzicht te krijgen in de gebruikerswensen van JUKE-luisteraars. Het verbeterde platform biedt luisteraars de oplossing voor alle fases van muziek luisteren: van live radio luisteren tot aan het streamen van eigen playlists via Sonos.“, aldus Talpa Radio in een persbericht.

Design

JUKE kan naast de app op smartphone of tablet en de website ook gebruikt worden op de apparatuur van Sonos. Over een maand zijn de radiostations via de dienst ook te beluisteren in een public beta via Alexa.

Radiostreaming in JUKE

De populairste Nederlandse radiozenders, zoals 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica, SLAM! en 100% NL, zijn te luisteren via de dienst. Gebruikers kunnen complete radio-uitzendingen bewaren als favoriet en nummers die ze horen op de radio direct opslaan in een persoonlijke afspeellijst: Push to Playlist. Ook kunnen ze luisteren naar themakanalen van verschillende radiozenders, zoals bijvoorbeeld 538 Dance Radio en Radio 10 Guilty Pleasures.

Samenwerkingen artiesten, muzieklabels en radio dj’s

De muziekdienst werkt samen met artiesten en muzieklabels om exclusieve content te creëren. Zo hebben onder andere Maan, 3JS, Ilse DeLange en Armin van Buuren, maar ook radio dj’s zoals Edwin Evers en Coen & Sander een eigen sectie waarin ze hun favoriete muziek verzamelen.

Meer informatie over de streamingdienst is te vinden op de website van JUKE.

Sociale media: