Streamingdienst voor kinderen gestart: just4Kids.tv

Sinds deze week kunnen kinderen gebruik maken van een eigen streamingdienst: just4kids.tv. De dienst is een idee van uitgeverij Just4Kids.

Reclamevrij

De dienst is geheel gericht op kinderen en daarmee reclamevrij. “Just4Kids creëert hiermee een veilige online omgeving.“, aldus de dienst in een persbericht. De dienst kan de eerste maand gratis worden afgenomen en kost daarna 4,99 euro per maand. De dienst is te zien via een website op de computer, tablet en smartphone. Binnenkort volgt er ook een app voor de smart-tv.

“Zorgvuldige selectie”

Fokko Vonk, directeur Just4Kids: “Wij vinden het belangrijk dat kinderen alleen content te zien krijgen die voor hen is bedoeld. Door onze zorgvuldige selectie van kwalitatieve series en films weten we 100% zeker dat kinderen geen aanstootgevende of ongeschikte beelden te zien krijgen.”

Series

De dienst biedt series Casper en Emma, Buurman & Buurman, Hello Kitty, Bibi en Tina en Pieter Konijn. Voor de oudere kids biedt de videodienst Nederlandse films zoals de Schippers van de Kameleon en Fashion Chicks en films van Carry Slee, zoals Radeloos en Timboektoe. Er wordt regelmatig content toegevoegd aldus de kersverse dienst in een persbericht.

De webapp is beschikbaar via www.just4kids.tv.

Video: