Studio Maasstad ‘on air’ tijdens Wereldhavendagen in Rotterdam

Tijdens de Wereldhavendagen die komend weekeinde plaatsvinden in Rotterdam zal evenementenzender Studio Maasstad verslag doen van dit grootse evenement.

Wereldhavendagen

De Wereldhavendagen is een groot evenement in de haven van Rotterdam in Rotterdam. Het is bedoeld om kennis te maken met en een kijkje achter de schermen te geven van de Rotterdamse haven onder andere door scheepsbezichtigingen, demonstraties op het water en presentaties van havenbedrijven. Het evenement trekt jaarlijks veel bezoekers. Het evenement vindt dit jaar plaats van 2 tot en met 4 september in de Rotterdamse haven.

Studio Maasstad

Tijdens de Wereldhavendagen zal Studio Maasstad vanaf donderdagnacht 00.00 uur t/m zondagavond 19.00 uur non-stop live gepresenteerde programma’s uitzenden via de evenementenfrequentie 93.9 FM en Internet. De studio van de radiozender, die volledig gericht is op de WereldHavenDagen, zal komen in Hotel New York, één van de meest toonaangevende locaties van Rotterdam.

Kick off

De zender zal met professionele radiomensen en jong talent (zo’n 35 vrijwilligers) uitgebreid verslag doen van de WereldHavenDagen en de feesten eromheen, zoals de Nacht van de Kaap.Tevens is het grote evenementenradio project de publieke kick-off van het traject naar de nieuwe zendmachtiging in Rotterdam.

“Niet lullen maar poetsen”

“Als Stichting Samenwerkende Mediapartijen Rotterdam (SSMR) willen wij in 2018 de nieuwe lokale omroep van Rotterdam worden. Wij willen ons graag nu al presenteren aan de politiek en natuurlijk de Rotterdammers. Dit onder het motto “niet lullen maar poetsen!”. Oftewel, laten zien wat we kunnen en wat Rotterdam verdient. Wat is er mooier dan dat te kunnen doen via de lokale omroep frequentie 93.9FM die niet meer in gebruik is omdat de huidige zendgemachtigde inzet op hoge managementsalarissen in plaats van een totaal media-aanbod?”, aldus SSMR voorzitter Ton van der Heiden.

Meer informatie via de website van de radiozender. Studio Maasstad is vanaf vrijdag 3 dagen langen te ontvangen in de regio Rotterdam via 93,9 MHz en wereldwijd via Internet.

InHolland Radio

Naast Studio Maasstad zal ook de evenementenzender InHolland Radio actief zijn met uitzendingen vanaf de Wereldhavenradio in Rotterdam. De zender is te ontvangen via 107,4 MHz in de ether.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.