Studio Sublime FM verhuist naar centrum Utrecht

sublimefmDe radiozender Sublime FM gaat op 8 december verhuizen binnen de stadsgrenzen van Utrecht. De uitzendingen van de commerciële radiozender worden dan uitgezonden vanuit het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs midden in het centrum van de ‘Domstad’. Sublime FM verlaat met de verhuizing de ‘Creative Valley’ op het bedrijventerrein Papendorp in Utrecht.

“De nieuwe radiostudio is direct naast de hoofdingang van het Beatrixgebouw te vinden en aan de buitenkant is Sublime FM goed te zien. Jaarlijks komen er ruim 3 miljoen reizigers en bezoekers van beurzen en evenementen langs de nieuwe radiostudio van Sublime FM. Op locatie ontplooit de zender diverse activiteiten, zoals optredens van jazz, soul en funk artiesten en discussiepanels onder de noemer de ‘Tafel van de Vooruitgang’. De radiozender wil op deze manier interactie aangaan met haar publiek.”, aldus Sublime FM in een persbericht.

Aanpassing aanbod DAB+
Sublime FM zendt uit via FM, kabel, internet en is landelijke te horen via DAB+ (DigitalRadio+). Naast Sublime FM wordt door de eigenaar van de radiozender ook het programma Sublime You via DAB+ aangeboden. Via dit kanaal waren tot op heden discussies over actuele onderwerpen te horen. Sinds kort zendt het kanaal echter muziek uit onder de naam ‘Sublime FM Dance Classics Radio”. Sublime FM Dance Classics Radio is ook te beluisteren via Internet.