Sublime FM volgt Klimaattop 2015

Vandaag is de Klimaattop 2015 in Parijs van start gegaan. De radiozender Sublime FM volgt de klimaattop op de voet.

Klimaattop

Tot en met 11 december vindt in Parijs de klimaattop plaats. Regeringsleiders van de lidstaten van de Verenigde Naties komen in de Franse hoofdstad samen om een nieuw klimaatakkoord vast te stellen met als doel de wereldwijde temperatuurstijging tot maximaal 2 graden Celsius te beperken. Het nieuwe klimaatakkoord zal vanaf 2020 ingaan.

Sublime FM

Sublime FM houdt de luisteraar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen tijdens de klimaattop in Parijs. Iedere woensdagochtend om 09:30 uur is de column van Ralien Bekkers te horen vanaf de klimaatconferentie in Parijs. De afgelopen maanden werkte ze bij de Verenigde Naties aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen voor 2030.  Verder informeert de radiozender op de radio en via de website over hoe de luisteraar zelf kan bijdragen aan het terugdringen van de uitstoot van CO2.

Nieuws van de Vooruitgang

Elk uur is op de commerciële radiozender het Nieuws van de Vooruitgang te horen. “Bij Het Nieuws van de Vooruitgang gaat het over nieuws dat het verschil maakt, je aan het denken zet, je nieuwsgierig maakt en je inspireert om vooruitgang te boeken. Er zijn veel positieve en opmerkelijke ontwikkelingen in de wereld en dit wordt gebracht door Sublime FM in samenwerking met Novum”, aldus Sublime FM in een persbericht. Ook bij het ‘Nieuws van de Vooruitgang’ is er deze periode aandacht voor de klimaattop in Parijs.

Sublime FM is te ontvangen via FM, DAB+ (kanaal 11c) en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.