Super Bowl live op FOX en FOX Sports

foxKomende nacht is de strijd om de Super Bowl live te zien op FOX en FOX Sports. De allesbeslissende eindstrijd van de National Football League (NFL) wordt dit jaar gespeeld in het University of Phoenix Stadium in Arizona en gaat tussen de New England Patriots en de Seattle Seahawks (winnaar Super Bowl 2014). De aftrap vindt plaats om zondagnacht 00.30 uur Nederlandse tijd.

FOX
De uitzending op FOX begint om 23.20 uur en wordt gepresenteerd door Pascal Kamperman. Met zijn gasten Ronald Buijs (tevens co-commentator), Hubert Bedford en John Mahnen kijkt hij vooruit naar het spektakel. Het Nederlandse commentaar tijdens de wedstrijd wordt verzorgd door Ronald van Dam. Aftrap van de Super Bowl vindt plaats om 00.30 uur. FOX is voor iedereen met digitale televisie te zien, onder meer bij Ziggo, UPC, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, bij KPN kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13.

FOX Sports 2
De uitzending op FOX Sports 2 wordt speciaal ingericht voor de echte NFL liefhebbers, met de originele Amerikaanse programma’s en wedstrijdcommentaar. Om 23.00 uur begint het opwarmen met ‘Road to the Super Bowl’, om middernacht gevolgd door de NFL Pre Game Show. Aftrap van de Super Bowl vindt plaats om 00.30 uur.

Traditioneel vindt er in de rust een ‘half time show’ plaats, het podium waar alle internationale topartiesten maar al te graag voor in aanmerking komen. Dit jaar is de eer om zich te presenteren aan een wereldwijd miljoenenpubliek gegund aan Katy Perry en Lenny Kravitz.