T-Mobile geeft meer voordeel aan trouwe klanten

T-Mobile introduceert met Klantvoordeel een nieuw combinatie-aanbod van mobiele en vaste diensten. Abonnees krijgen meer korting en een hogere internetsnelheid. De aanbieder gaat hiermee de concurrentie aan met KPN en VodafoneZiggo.

Combineren

Steeds meer huishoudens in Nederland combineren vaste en mobiele diensten bij dezelfde aanbieder, omdat zij daarvoor een korting of ander voordeel ontvangen. De gecombineerde markt wordt echter gedomineerd door de twee grote spelers KPN en VodafoneZiggo, waardoor de keuze voor de consument beperkt is.

Volwaardig alternatief

Met de introductie van Klantvoordeel biedt T-Mobile naar eigen zeggen “een volwaardig alternatief en rekent daarmee af met de gelimiteerde keuze op de telecommarkt.” Consumenten kunnen een mobiel abonnement combineren met een Thuis abonnement van T-Mobile en ontvangen daarmee een korting die kan oplopen tot € 12,50 per mobiel abonnement per maand, extra mobiele data en keuzekorting op tv zenderpakketten. T-Mobile biedt als enige aanbieder ook nog een gratis snelheidsverhoging voor vast internet.

Profiteren

Vanaf twee abonnementen op hetzelfde adres kunnen klanten profiteren van Klantvoordeel. Hoeveel voordeel de klant ontvangt, hangt af van het aantal en type abonnementen op een adres. Zo ontvangen klanten niet alleen extra voordeel bij meerdere mobiele abonnementen op één adres, maar ook bij het combineren van mobiele- en vaste abonnementen.

Met Klantvoordeel biedt T-Mobile haar klanten naast meer keuzevrijheid, hogere snelheden, meer data en meer korting.