Talkshow Jinek terug op late avond bij KRO-NCRV op NPO 1

Vanaf vanavond, maandag 4 december, gaat de talkshow Jinek met Eva Jinek weer van start bij KRO-NCRV op NPO 1.

Actualiteit

Aan haar bekende talkshowtafel ontvangt ze de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Politici, zakenmensen, hoogvliegers in de kunst en cultuur, deskundigen, topsporters en andere mensen die ons land een gezicht geven schuiven aan voor het gesprek van de dag. Ook verslaggever Jaïr Ferwerda levert weer zijn dagelijkse bijdrage aan Jinek, waarin hij de stemming in den lande én in politiek Den Haag peilt.

“Tweede huis”

Eva Jinek: “De talkshow is mijn tweede thuis dus ik verheug me natuurlijk weer op alle gasten die ik mag ontvangen en de gesprekken die we met elkaar gaan voeren. Met zoveel nieuwe gezichten in Den Haag en alle gepeperde maatschappelijke discussies die er leven, wordt het ongetwijfeld weer druk en boeiend aan tafel. We gaan 2017 vrolijk uitluiden en ik heb heel veel zin om samen het glas te heffen op een heel nieuw jaar, vol verse ideeën en energie.

24 uur per dag

Ook als de talkshow niet op tv is, is Eva Jinek 24 uur per dag, zeven dag per week aanwezig op haar platform evajinek.nl. “Een journalistieke plek voor mensen die niet alles al zeker weten.“, aldus het persbericht van de KRO-NCRV. De talkshow is elke werkdag rond 23.00 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

Sociale media: