Talkshow Rijnmond is Gers! met Ebru Umar van start op RTV Rijnmond

Vandaag is de eerste aflevering van de nieuwe talkshow Rijnmond is Gers! met columnist Ebru Umar te zien op RTV Rijnmond. De talkshow zal maandelijks te zien zijn op de regionale omroep. Het programma is een samenwerking tussen RTV Rijnmond en het Rotterdamse tijdschrift Gers!.

Talkshow

Met de talkshow willen RTV Rijnmond en Gers! mooie verhalen en positieve ontwikkelingen in de stad een platform geven. Edwin Veekens, initiatiefnemer van Gers!, is de co-presentator van het programma.

Gasten

In Rijnmond is Gers! zijn maandelijks drie Rotterdammers ondernemers te gast die vertellen over hun drijfveren en visie op de stad. Marco Pastors (Nationaal Programma Rotterdam-Zuid), Rocco Ladage (Bram Ladage Holding B.V.) en Anouk Vos (Revnext) bijten het spits af in Poppodium Annabel in Rotterdam.

Maatschappelijke initiatieven

Naast de gesprekken met gasten ondersteunt het programma ook maatschappelijke initiatieven in de regio. Zo gaat Rijnmond is Gers! in de eerste editie van het programma op zoek naar een kledingsponsor voor Hockeyclub Feijenoord.

Fotograaf

Ook is er in elke aflevering van Rijnmond is Gers een fotograaf te gast. Deze fotograaf vertelt over zijn of haar beste foto van Rotterdam. Een groot exemplaar van de foto, afgedrukt op canvas, wordt wekelijks verloot onder de volgers van RTV Rijnmond en Gers! op social media.

Vier afleveringen

Het eerste seizoen van Rijnmond is Gers! telt vier afleveringen. De eerste aflevering van het maandelijkse programma wordt uitgezonden op zaterdag 21 april om 17.00 uur op RTV Rijnmond. TV Rijnmond is te zien via diverse digitale tv-aanbieders en wereldwijd via Internet.